Program


Palotás József szobrászművész kiállítása

Palotás József szobrászművész kiállítása

Palotás József szobrászművész 1972 óta a kortárs magyar művészet aktív résztvevője, a szobrászat minden ágazatában tevékenyen dolgozó művész.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

 Kisplasztikáival és középméretű szobraival, domborműveivel és érmeivel rendszeresen szerepel a tárlatokon, és emellett számos monumentális alkotása is megvalósult szerte Magyarországon. A művész mintegy négy és fél évtizedes munkásságát metszetszerűen mutatja be e kiállítás, amelyen a köz- és magángyűjteményekben őrzött munkák is szerepelnek. A tárlaton fa, öntöttvas és bronz kisplasztikák, középméretű szobrok, továbbá nagyméretű plasztikák jelennek meg: mitikus alakok, emberi figurák szürreális átírásai, valamint reális szemlélettel megformált kuporgó, ülő, fekvő alakok, valamint rendhagyó formai megoldásokkal és anyaghasználattal komponált érmek és plakettek sorozatai. A plasztikák mellett a kiállításon bemutatásra kerülnek a művész legújabb alkotóperiódusának terméseként a festői látomásokat rögzítő táblaképek is.

Wehner Tibor kurátor

Szervező: MMA Képzőművészeti Tagozat

Ajánlatunk


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!