Program


Örvendezzünk! A Csík Zenekar Karácsonyi Nagykoncertje, Vendég: A Tölcséres Banda

Örvendezzünk! A Csík Zenekar Karácsonyi Nagykoncertje, Vendég: A Tölcséres Banda

A Csík zenekar tagjai és fúvós zenészbarátaik egy új programmal szeretnék emlékezetesebbé, élménydúsabbá varázsolni az Önök karácsonyát.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 26. kedd, 19:00

A magyar népzene eddig kevésbé ismert szegmensét, a régi rezesbandákat idézik meg közös műsorukban, melyben a hagyományápoláson kívül fontos hangsúlyt kap a szórakoztatás.

Pörgős muzsika, különleges hangzás, egyedi ötletek, humoros megoldások és sziporkázó hangszeres játék mellett ismerhetik meg a gazdag magyar néphagyományunk most előtérbe helyezett részét.

A programban természetesen a könnyűzenei feldolgozások is helyet kapnak, szintén újszerű, de a zenekar hangzásvilágába illeszkedő formában.

Tiszta szívvel, jó zenével hívjuk és várjuk Önöket december 26-án, a

debreceni Kölcsey Központba!

Öltöztessék a lelküket is ünneplőbe!

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Ajánló


Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!