Program


Operett Gála,Budafoki Pincejárat

Operett Gála,Budafoki Pincejárat

A Budafoki Pincejárat egy rendhagyó zenés utazásra invitálja az operett szerelmeseit. Kitűnő énekhangok tolmácsolásában, zenekari kísérettel olyan felejthetetlen slágerek csendülnek fel, mint a Pesti nők, Egy asszony illata, Rózsalevél, Hajmási Péter, Pacsirta, A csitári hegyek alatt, Monty csárdás.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 4. szombat, 19:30

A magyar operett szerzőinek örökérvényű, csodálatos melódiái meghódították a világot, és ezt teszik most itt Budafokon is, az operettvilág fiatal sztárjainak előadásában. A koncert további érdekessége Horváth Elemér "Emi" hegedűművész és Horváth Péter zongoraművész kettőse. A két virtuóz zenei kísérete és önálló kompozíciói teszik igazán felejthetetlenné az estét! Mivel a program az egyik legismertebb budafoki borászat pincéjében kerül bemutatásra, nem maradhat el  a 3 tételes borkóstoló sem Katona Borház jóvoltából. Legyen Ön is részese ennek a nagyszerű élménynek!

Szereplők: Köllő Babett, Mádi Piroska,Buch Tibor

A jegyár magában foglalja a 3 tételes borkóstolót.

 

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!