Program


Operett Csillagok éjszakája

Operett Csillagok éjszakája

Vajon mi a titka a mai napig a világhírű magyar operett évszázados népszerűségének?
A szerelem, a romantika, a humor, a vidámság, és a csodálatosan megkomponált dallamok, valamint a pompás és a csillogó kosztümök is hozzájárulnak az operettek töretlen sikereihez.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 14. csütörtök, 19:30

A Monarchia Operett célul tűzte ki, hogy a műfaj fenntartása érdekében fiatalokként, fiatalosan, klasszikus módon népszerűsítse e nemzeti kincsünket, hungarikumunkat, a világhírű dallamokat és együtt dalolják velünk a legnépszerűbb slágereket.
Igazi magyaros hangulatú, pörgős gálaműsorokkal próbáljuk szórakoztatni azokat a nézőket, akiknek igényük van a magas színvonalú, művészi értékkel bíró, ám könnyen befogadható, különleges, ízig-vérig magyar produkciókra, a magyar kultúra gyöngyszemeire. Így szeretnénk felejthetetlen élményt nyújtani a zenét és kultúrát kedvelőknek, mindezt kitűnő szólistákkal, zenekarral, tánckarral, pazar látványvilággal, gyönyörű jelmezekkel.

A legnépszerűbb operettek, a legkedveltebb zeneszerzők és a legismertebb melódiák csendülnek fel a társulat egész estés 2 felvonásos szuperprodukciójában. Részletek hallhatók Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Szirmai Albert, Huszka Jenő, Zerkovitz Béla, Eisemann Mihály, Strauss, Brahms, Offenbach legszebb dalaiból. Műsoron többek között a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Cirkuszhercegnő, a Bajadér, A víg özvegy, a Cigányszerelem, a Mágnás Miska, a Mária főhadnagy, a Csókos asszony, a Denevér dallamai.

Kán-kán táncosnők, a keringők királyai, tüzes spanyol dámák, muzsikus cigányok, a revük tollas csillogó táncosnői, paraszt lánykák, csikósok egy igazi magyaros estén. Mindez humorral, vidámsággal, romantikával fűszerezve, fülbemászó dallamokkal és az operett csodálatos szórakoztató világával, percenként változó látványképpel.

A műsorokban részletek az alábbi operettekből:
Csárdáskirálynő, Marica grófnő, Cirkuszhercegnő, Bajadér, A víg özvegy, Mária főhadnagy, Mágnás Miska, Csókos asszony

És akinek ez kevés, annak meséljen néhány dalcím:
Te rongyos élet, Jaj cica eszem azt a csöpp kis szád, Hajmási Péter Hajmási Pál, Húzzad csak kivilágos virradatig, A lányok angyalok, Az asszony összetör, Szép város Kolozsvár, Ringóvállú csengeri violám, Délibábos Hortobágyon, Gyere csókolj meg szaporán tubicám, Jön e velem nagyság simmit járni, Messze a nagy erdő és többek között a mindenki által ismert Cintányéros cudar világ

Ajánlatunk


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!