Program


Operett Csillagok éjszakája

Operett Csillagok éjszakája

Vajon mi a titka a mai napig a világhírű magyar operett évszázados népszerűségének?
A szerelem, a romantika, a humor, a vidámság, és a csodálatosan megkomponált dallamok, valamint a pompás és a csillogó kosztümök is hozzájárulnak az operettek töretlen sikereihez.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 14. csütörtök, 19:30

A Monarchia Operett célul tűzte ki, hogy a műfaj fenntartása érdekében fiatalokként, fiatalosan, klasszikus módon népszerűsítse e nemzeti kincsünket, hungarikumunkat, a világhírű dallamokat és együtt dalolják velünk a legnépszerűbb slágereket.
Igazi magyaros hangulatú, pörgős gálaműsorokkal próbáljuk szórakoztatni azokat a nézőket, akiknek igényük van a magas színvonalú, művészi értékkel bíró, ám könnyen befogadható, különleges, ízig-vérig magyar produkciókra, a magyar kultúra gyöngyszemeire. Így szeretnénk felejthetetlen élményt nyújtani a zenét és kultúrát kedvelőknek, mindezt kitűnő szólistákkal, zenekarral, tánckarral, pazar látványvilággal, gyönyörű jelmezekkel.

A legnépszerűbb operettek, a legkedveltebb zeneszerzők és a legismertebb melódiák csendülnek fel a társulat egész estés 2 felvonásos szuperprodukciójában. Részletek hallhatók Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Szirmai Albert, Huszka Jenő, Zerkovitz Béla, Eisemann Mihály, Strauss, Brahms, Offenbach legszebb dalaiból. Műsoron többek között a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Cirkuszhercegnő, a Bajadér, A víg özvegy, a Cigányszerelem, a Mágnás Miska, a Mária főhadnagy, a Csókos asszony, a Denevér dallamai.

Kán-kán táncosnők, a keringők királyai, tüzes spanyol dámák, muzsikus cigányok, a revük tollas csillogó táncosnői, paraszt lánykák, csikósok egy igazi magyaros estén. Mindez humorral, vidámsággal, romantikával fűszerezve, fülbemászó dallamokkal és az operett csodálatos szórakoztató világával, percenként változó látványképpel.

A műsorokban részletek az alábbi operettekből:
Csárdáskirálynő, Marica grófnő, Cirkuszhercegnő, Bajadér, A víg özvegy, Mária főhadnagy, Mágnás Miska, Csókos asszony

És akinek ez kevés, annak meséljen néhány dalcím:
Te rongyos élet, Jaj cica eszem azt a csöpp kis szád, Hajmási Péter Hajmási Pál, Húzzad csak kivilágos virradatig, A lányok angyalok, Az asszony összetör, Szép város Kolozsvár, Ringóvállú csengeri violám, Délibábos Hortobágyon, Gyere csókolj meg szaporán tubicám, Jön e velem nagyság simmit járni, Messze a nagy erdő és többek között a mindenki által ismert Cintányéros cudar világ

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Az Özvegy Karnyóné Az előadás során erre is fény derül!

MŰSOR: Wagner: Tannhäuser - nyitány, WWV 70 Beethoven: 3. (c-moll) zongoraverseny, op. 37 Sosztakovics: 10. szimfónia, op. 93 Elisabeth Leonskaja zongora Concerto Budapest Vezényel: Keller András

Ajánló


Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!