Program


OCHO MACHO

OCHO MACHO

"Kicsit reggae, kicsit latin, kicsit punk, kicsit rock and roll - egyszóval: hupogós"
"Bob Marley és Manu Chao Vas megyei keresztgyerekei" - CLS Music

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 12. szombat, 18:00

De Puta Madre! – jegyzi meg az Ocho Macho új lemeze címében, a magyarul kevéssé publikumbarát, mindazonáltal közszájon forgó szófordulatot. Mint kiderült, a srácok spanyol cimborái általában így méltatták a magyar sörök nyújtotta élményt – innen a cím. Az idén 10 éves latino-ska-reggae-punk-pop társulat tradícióihoz híven, az új album egyaránt rejt angol és magyar nyelven született számokat, melyek közül nyilván jó párat műsorra is tűznek július 11-én a Track színpadán. Az Ocho Macho dimenziójában találkozik a mediterrán jovialitás Közép-Kelet-Európa fanyarságával mindez karibi miliőbe ágyazva – lássuk be: ideális egyveleg egy jóféle, életigenlő, nyár esti megmozduláshoz.

Ajánlatunk


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!