Program


Nyolc nő - Thália Művészbarát Egyesület

Nyolc nő - Thália Művészbarát Egyesület

Nyolc nő - bűnügyi komédia

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 7. hétfő, 19:00

Egy magányosan álló nagypolgári házban a karácsonyra készülődnek, ám a békés hangulatot kiáltás töri meg. Marcelt, az egyedüli férfit a házban, meggyilkolták. De ki tehette? A rendőrséget persze nem tudják értesíteni, mert rejtélyes körülmények miatt nincs kapcsolat a külvilággal. A nyolc nő nyomozni kezd. Egymást gyanúsítják, hisz mindenkinek lehetett oka a gyilkosságra.

Jegyárak: 1.500 Ft

Ajánlatunk


Középkori balladák sokszor adtak hangot a nők társadalomban betöltött, mennybe emelt vagy épp porba tiport helyzetéről. Női sorsok elevenednek meg a A mennybe vitt leány című dalesten, ahol egy csokor középkori magyar népballada hangzik el.

Kőszegi Imre mindig jó időben van. Decemberben tölti be 80. életévét. És persze zenésztársai mindig számíthatnak kifogástalan lüktetésű kíséretére. A Magyar Jazz Szövetség második elnöke kifogyhatatlan energiájú művész.

Számít-e a múzsa csókja, és egyáltalán mi az? Honnan és hogyan jön a zene, a szöveg, és minden, amit nem a „józan ész” hoz létre, de ami nélkül az életnek semmi értelme?

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Fenyő Miklós – Tasnádi István: MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!