Program


Nyári Károly - "White Christmas" Adventi Koncert, Vendégei: Malek Andrea, Nyári Aliz és Nyári Edit

Nyári Károly - "White Christmas" Adventi Koncert, Vendégei: Malek Andrea, Nyári Aliz és Nyári Edit

ÜNNEPELJEN CSALÁDJÁVAL, BARÁTAIVAL NYÁRI KÁROLY FELEJTHETETLEN KONCERTJÉVEL!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 11. hétfő, 19:00

Nyári Károly zongoraművész megannyi teltházas koncertje után a Debreceni Református Nagytemplomba invitálja az igényes zenét kedvelő közönséget adventi koncertje alkalmából.

Az előadó virtuóz zongorajátékával, különleges énekhangjával és karizmatikus egyéniségével mindig elvarázsolja  a nagyérdeműt.

A karácsony közeledtével szívünket-lelkünket felkészítve a legszebb és legmeghittebb karácsonyi dalok csendülnek fel, mint a Jingle Bells, White Christmas, Silent Night.

Az ünnepi koncerten Nyári Károly pályáját meghatározó legszebb dalok is hallhatóak lesznek.

A művész meghívott sztárvendégei Malek Andrea, Nyári Aliz és Nyári Edit, akikkel csodálatos duetteket ad elő, igazi zenei élményt nyújtva a közönségnek.

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Ajánló


Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!