Program


NT Live - Luchino Visconti: Megszállottság (A postás mindig kétszer csenget nyomán)

NT Live - Luchino Visconti: Megszállottság (A postás mindig kétszer csenget nyomán)

NT Live Luchino Visconti: Megszállottság, avagy a postás mindig kétszer csenget

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 19. kedd, 19:00

Jude Law főszereplésével Ivo van Hove állította a színpadra a Barbican Teheatre-ben Luchino Visconti 1943-ban készült, Megszállottság című filmjének színházi változatát. Érdekes, hogy a belga rendezőnek ez már a negyedik olyan darabja, amelyet Visconti-filmek alapján rendez. A Megszállottság erdetileg James M. Cain A postás mindig kétszer csenget című regényéből készült.

Egy nap, munkát keresve jóképű csavargó állít be az útszéli fogadóba, Gino (Jud Law), aki ellenállhatatlan hatással van a fogadó tulajdonosának fiatal feleségére, Giovannára (Halina Reijn). A fiatal férfi miközben munkát kap a házban, hamarosan a nő szeretője lesz. A férj csak útjában áll szenvedélyeiknek, ezért kitervelik, hogy végeznek vele. A bűntény azonban nem hoz megnyugvást számukra, csak arra jó, hogy elszakítsa őket egymástól. Az előadás a görög tragédiákat idézi: a szereplők nem kerülhetik el előre látható végzetüket.
A produkció a londoni Barbican és az amszterdami Toneelgroep koprodukciójában valósult meg.

Rendező: Ivo van Hove

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!