Program


Neoton Advent- Ádám és Éva: Angyalmadár

Neoton Advent- Ádám és Éva: Angyalmadár

Ádám és Éva. A két bibliai név ez esetben Végvári Ádámot és Csepregi Évát a Neoton Familia két sztárszólistáját takarja.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 3. vasárnap, 19:00

Már évekkel korábban felvetődött a gondolat, hogy un. unplugged módon miként is szólnának mindazok a dalok, amelyek a szeretetről, meghittségről szólnak, s mindezt milyen szép is lenne szakrális közegben bemutatni? Az ötletet tett követte és a sztárpáros nyakába veszi advent idején az országot. A koncert címadó dala is predesztinálja, hogy a közönség ezúttal nem egy Neoton koncerten vesz részt, hanem szólistáik a dalok erejével vallanak mindarról, amit nekik a karácsony, az adventi várakozás emelkedettebb hangulata jelent.

Jegyárak:
Elővételben: 3500,- Forint
Helyszínen: 4000,- Forint

Kapunyitás:
18:00

A helyszínen csak készpénzben lehetséges fizetni.

Jegyinfó:
Hétfőtől péntekig 9:00-17:00 között, valamint az előadás napján a rendezvény kezdetéig: +36-30/353-4230

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!