Program


Németh Gábor Projekt

Németh Gábor Projekt

Németh Gábor dobost nem kell bemutatni a magyar közönségnek. A számtalan zenekart, és zenei formációt megjárt művész 1973 óta folyamatosan a magyar, és külföldi zenei elitben dolgozik. Munkáit Európában, és az Egyesült Államokban is ismerik.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 15. péntek, 20:00

A Németh Gábor Project első nagylemeze 2003-ban készült Könnyű Lépések címmel, melynek zeneszerzője, hangszerelője, és producere is ő volt. Ugyanebben az évben a Budapest Jazz Orchestra közreműködésével lemezbemutató koncertet tartott óriási sikerrel. A koncertet rögzítette a Magyar Televízió, melyet a későbbiek során többször is láthattunk az MTV különböző csatornáin. A Project második albuma 2005-ben készült el, melynek lemezbemutató koncertjén a Modern Art Orchestra működött közre.

A Project tagjai kiváló magyar, és külföldi élvonalbeli muzsikusok. Tony Lakatos szaxofon,  Fekete Kovács Kornél trombita szárnykürt,  Elek István szaxofon (a hattagú fúvósszekció  vezetője) Lisztes László basszusgitár bőgő,  ifj. Tornóczky Ferenc  és  Németh György  gitár,  Tálas Áron és Pink Edvárd  billentyűs hangszerek, Németh Gábor dob.

Mindkét lemezükön a funk, a rock, a jazz,és a blues keveredik egy egységes zenei formába öntve.

Kivételes alkalom, hogy hosszú idő után ismét láthatjuk, és hallhatjuk ezt a dinamikusan megszólaló, egyedi zenei élményt nyújtó zenekart.

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

elkafkásodás két részben

Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét látjuk az idő múlásával, a méltósággal viselt öregedésért, a külvilág figyelméért, az emberi kapcsolatok megtartásáért.

Ajánló


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!