Program


Nagy utazás - Dés László koncertje

Nagy utazás - Dés László koncertje

Nagy utazás – Dés László koncertje
koncert  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 9. hétfő, 19:30

Első vérig, Nagy utazás, Vigyázz rám, Trió Stendhal, Jazz+Az, A dzsungel könyve, Valahol Európában, Pál utcai fiúk, Férfi és Nő – a sor még hosszan folytatható, s hogy mi a közös ezekben a különböző műfajokban született, sikeres dalokban, produkciókban? A sokféle zenei tehetséggel és kimeríthetetlen invenciókkal rendelkező Kossuth-díjas zeneszerző és előadóművész, Dés László személye, akinek hosszú várakozás után végre megszületett ez a várva várt koncertje, ahol az emblematikus cím alatt saját dalait adja elő, vendége pedig Tóth Vera lesz.

Slágereit nap, mint nap játsszák a rádiók, musicaljei bemutatásuk óta műsoron vannak itthon és külföldön, egyedi szaxofon-hangját nemcsak a jazz-rajongók, hanem a pop és rockzene kedvelői is évtizedek óta hallgatják és szeretik. Dalai, szaxofonjátéka, musicaljei, filmzenéi és kortársdarabjai több mint negyven szerzői lemezen és hat DVD-én hallhatók, láthatók. Dés a művészet legkülönbözőbb területein hozott létre maradandót, zeneszerzőként és előadóként egyaránt.

Városmajori koncertjén számos zenei meglepetésre készül, vendégként pedig a kiváló énekesnőt, Tóth Verát köszönthetjük, akivel Dés László már korábban dolgozott együtt, – akkor jazz produkcióban –, tehetségéről muzikalitásáról és remek hangjáról viszont az évek során már sokszor meggyőződhetett. Az új dalok mellett természetesen hallhatja majd a közönség a Nagy utazást, a Vigyázz rám-ot, a Legyen úgy-ot, de a Férfi és Nő és az Átutazó produkcióból is elhangzanak természetesen dalok, régi és új zenei gyöngyszemek, ezúttal új interpretálásban.

Előadja: Dés László

Vendég: Tóth Vera

Ajánlatunk


A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ajánló


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!