Program


Nagy Budai Házibuli: Zalatnay Sarolta, Kasza Tibi, Csordás Tibi (Ex Fiesta), Dj Dominique

Nagy Budai Házibuli: Zalatnay Sarolta, Kasza Tibi, Csordás Tibi (Ex Fiesta), Dj Dominique

A házigazda szerepében ismét Dj Dominique gondoskodik arról, hogy egész éjjel járjanak a lábak nem csak a '70-es, '80-as, '90-es, de napjaink legfrissebb kedvenceire is!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 20. péntek, 21:30

December 20-án ismét karácsonyi hangulatban Nagy Budai Házibulizunk!
Folytatjuk a legendák felsorakoztatását, ezúttal Zalatnay Sarolta, Kasza Tibi, és Csordás Tibi (Ex Fiesta) érkezik színpadunkra.

A házigazda szerepében ismét Dj Dominique gondoskodik arról, hogy egész éjjel járjanak a lábak nem csak a '70-es, '80-as, '90-es, de napjaink legfrissebb kedvenceire is!

Fellépők:
• Zalatnay Sarolta
• Kasza Tibi
• Csordás Tibi (Ex Fiesta)

Házigazda:
• Dj Dominique

Belépőjegy:
• Elővételben: korlátozott számban!
• Helyszínen
• VIP - fogyasztást és ülőhelyet nem tartalmaz, korlátozott számban!

Ha csak 10-20-30 kollégával, ügyféllel ünnepelnéd az év végét és nincsen kedved, lehetőséged egy zártkörű rendezvényre, akkor ezt a Te cégednek találtuk ki! Tekintsd meg felszolgált vacsorás #SHARINGCHRISTMAS ajánlatunkat: https://www.symbolbudapest.hu/sharing-x-mas-party-2019.html

Program:
• Kapunyitás a vacsoravendégek számára: 19:00 óra
• Vacsora: 20:00 órától
• Kapunyitás a normál és VIP jeggyel rendelkezők számára: 21:30-tól
• Koncertkezdés: 22:30 

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ajánló


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!