Program


Musical és Miskolc 2017 gálaest

Musical és Miskolc 2017 gálaest

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 30. szombat, 19:00

A program főszervezője a Zenével az Ifjú Tehetségekért Alapítvány, fővédnöke KAMARÁS MÁTÉ nemzetközi hírű musicalénekes.

A jubileumát ünneplő rendezvény az idén az eddigieknél is több városunkból, megyénkből származó, szárnyaikat próbálgató pályakezdő művésznek ad bemutatkozási lehetőséget.

Ők a Miskolcról elszármazott, immár befutott, országos karriert maguknak tudható művészekkel állnak majd egy színpadon: KECSKÉS TÍMEA, CSISZÁR ISTVÁN, PETŐ ZSÓFIA, CSELEPÁK BALÁZS, TUNYOGI BERNADETT, VÁGÓ ZSUZSI és VERÉB TAMÁS már biztosan a fellépők között lesz.A műsorváltozás jogát fenntartjuk!

Jegyár:3500 Ft

 

 

Ajánlatunk


„Az ok, ami miatt a Szerelmes Shakespeare-t az irodalommal foglalkozó kutatók és kritikusok is élvezetesnek találják, nem más, mint hogy a narratíva nagyon öntudatosan játszik el azokkal az életrajzi fantáziákkal, amelyek az idők során Shakespeare köré épültek.” (Adam Hooks)

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Ajánló


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!