Program


MR&MRS

MR&MRS

Pár-bajok 5 színben

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 29. szombat, 20:30

Mr és Mrs… azaz Verebes Linda és Pindroch Csaba színészházaspár közös színpadi munkája egy népszerű angol kortárs író komédiája, melyet 2011. szeptember 30-án mutattak be a Budapesti Kamaraszínházban, ahol a színház sajnálatos bezárásáig a legnézettebb előadás volt. A 2012/2013-as évadban a megújult Játékszín vezetősége nyitó előadásának választotta a Mr és Mrs-
t és állandó műsorra tűzte, itt is az évad legtöbbet játszott és legsikeresebb előadása volt. Jelenleg a Thália Színház Mikroszínpadán van állandó műsoron.

Az állandó fővárosi játszóhely mellett Budapesten is több helyszínen, de számos vidéki városban, határon innen és túl nagy sikerrel játszották a darabot. Három évad alatt 30 helyszínen több mint 100 előadással büszkélkedhet a produkció. Az elmúlt évadban a művészházaspár egy másik szent feladatának tett eleget, így babavárás és babaérkezés örömteli eseménye kapcsán szünetelt az előadás játszása, de az idei évadtól kezdve újra turnéra indult a Mr és Mrs!

A produkció kétszereplős mivolta ellenére mindenhol- legyen az ezer férőhelyes szabadtéri színpad, vagy kamara jellegű művelődési ház- nagy szeretettel és nagy érdeklődéssel (teljes teltházakkal) fogadták. (A nagy kiállású díszlet alakítható minden térhez és technikai adottsághoz.) A produkció egyediségét bizonyítja, hogy maguk a játszó színészek a producerek is – valamint, hogy kizárólag szponzorok és magánemberek segítségével jött létre az előadás.

Verebes Linda és Pindroch Csaba a komédia öt jelenetében, ötféle kapcsolatban, öt különböző jellemvonású embert formál meg. Hol felhőtlenül szórakoztató, hol szívbemarkoló, de mindig mélyen emberi és őszinte történetek, melyek a férfi és nő kapcsolatának örök dilemmáit járja körül. A darab öt különböző jelenetből áll – öt pár-baj, azaz öt férfi és nő története elevenedik meg a színpadon. Az előadás különlegessége, hogy a két színész végig a színpadon tartózkodik, ott „változnak”, öltöznek át a következő karakterré és ők díszítik át a színpadot is jelenetek között.

A produkcióra nem akármilyen alkotói gárdát sikerült megnyerni a sztárházaspárnak. Az öt jelenetet öt rendező és öt ismert divattervező álmodta színpadra.

Rendezők: Herendi Gábor és Fonyó Gergely filmrendezők
Dolmány Attila, Megyeri Zoltán és Nagy Viktor színészek
Jelmeztervezők: ARTISTA, Herczeg Zoltán, Katti Zoób, MANIER, Náray Tamás
Látványtervező: Pater Sparrow filmrendező

Ajánlatunk


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!