Program


MP5 / Teho Teardo (I): Phantasmagorica

MP5 / Teho Teardo (I): Phantasmagorica

MP5 / Teho Teardo (I): Phantasmagorica
zene kép - Az XXS-programsorozatban

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 21. szombat, 20:30

Zene, képek és sötétség fuzionál 25 percre. Fantáziavilág, amely a tudatalattira koncentrál. Két olasz művész, egyikük meghatározza a teret és a mozgóképet, másikuk adja a zenét. Fantazmagória.

MP5 fekete-fehér rajzai elevenednek meg a legkülönbözőbb animációs technikák révén. A látvány mozgatóerejét, dramaturgiáját azonban Teho Teardo élőzenéje irányítja és szabja meg. Mint egy igazi fantazmagóriában, a néző belecsöppen egy egyszerre játékos és félelmetes világba, egyszerre érezhet félelmet és meglepődést.
 
Design és animáció: MP5
Zene: Teho Teardo
Rendező asszisztens: Jacopo  Gonzales
Montázs és a videó: Simone Palma
Producer.: Short Theatre (Róma)  a SOURCE projekt keretében

Ajánlatunk


A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ számos színházában aratott már hatalmas sikert.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A fiatal amerikai orgonaművész, Bryan Anderson a Pennsylvania Államban megrendezett 2023-as Longwood Gardens Nemzetközi Orgonaverseny nagydíjasa. „Briliáns” és „első osztályú” - így méltatta játékát a kritika.

Ajánló


Szerelmi háromszögek, nercbundák, hiányos öltözetű hölgyek, ablakon kirepülő ruhadarabok, totális téboly. Mindez London legelegánsabb szőrmeszalonjában, kizárólag a felhőtlen szórakoztatás érdekében!

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

A Beautiful Confusion ZÓRA váratlan, de intenzív feltűnésének címe is lehetne akár. A kaliforniai születésű és részben ma is Amerikában…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!