Program


Mötley Crüe - The End

Mötley Crüe - The End

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 2. péntek, 21:00

A veterán rock ikon, a MÖTLEY CRÜE 2015 szilveszter éjjelén adta harmincnégy éves karrierjének utolsó koncertjét a Los Angelesi Staples Centerben. Elkötelezett rajongóik iránti tiszteletük jeléül a banda az utolsó koncertet teljes egészében megörökítő felvételt készített. A 2016-ban kiadott koncertfilm exkluzív interjúkat is tartalmaz, valamint a turné utolsó hetében készített felvételek segítségével a rajongók a színfalak mögé is betekinthetnek. Harmincnégy évnyi közös munka után a záróturné 2014 júliusa és 2015 decembere között összesen 164 koncerttel bejárta mind az öt kontinenst (Észak-Amerikát, Dél-Amerikát, Európát, Ausztráliát és Ázsiát). A rajongók a filmen keresztül újra átélhetik a látványos elemekkel gazdagított Final Tour legnagyobb pillanatait, többek között Tommy Lee “Cruecifly” dob-hullámvasútját és Nikki Sixx szó szerint tüzes basszusfutamait, mindezt a rajongók kedvenc dalain keresztül! 

A MÖTLEY CRÜE-ről
A kaliforniai Los Angelesből induló négyes – Vince Neil (ének), Mick Mars (gitár), Nikki Sixx (basszusgitár) és Tommy Lee (dobok) – több világszerte több mint 80 millió albumot adott el, hét platina vagy többszörösen platina lemezzel, 22 top40-es slágerrel, melyből hat a legjobb húsz közé is bejutott. Csillagot kaptak a Hollywood Walk of Fame-en, háromszor jelölték őket Grammy díjra, 4 New York Times bestseller kötetük jelent meg (köztük a THE DIRT, ami a zenekar biográfiája), számtalan teltházas turnét szerveztek világszerte, rajongók milliói előtt. A Mötley Crüe a zenetörténelem első rockzenekara, akik a las vegasi The Joint at Hard Rock Hotel & Casino-ban teltházas koncertet tudtak adni. A banda továbbra is a szórakoztatóiparban marad, nemcsak zenéjükkel, hanem elképesztő élő show-jaikkal is, melyek olyan, korábban soha nem látott elemeket vonultatnak fel, mint Tommy Lee 360 részes dob-hullámvasútja.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

zenés party két részben

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!