Program


momkult gyermekszínház | A hét királyfi - Kabóca bábszínház

momkult gyermekszínház | A hét királyfi - Kabóca bábszínház

SZÍNHÁZBÉRLET KISISKOLÁSOK SZÁMÁRA
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 6. hétfő, 14:00

A hét királyfi című mesében egy boldog királyi családot ismerünk meg, akiknek a  boldogsága addig tart, míg Királypapának a frontra kell menni harcolni. A hét királyfi testvér otthon marad Királymamával és próbálnak nagyon vigyázni rá, de a szomszéd, aki egy gonosz boszorkány csellel megbetegíti a királynét és még a gyerekeket is egymás ellen fordítja.

Az előadás a „kacsalábon forgó palota” idilli világát mutatja be, ahol a szeretet, a béke, a közös zenélés, együttlét, az egymás iránti tisztelet és a gondoskodás a jellemző. Ezt a harmóniát bontja meg a boszorkány féltékenysége, az ármánykodás, de végül minden jóra fordul!

 

A 3 előadást tartalmazó bérlet ára: 3.500.- Ft
Bérletvásárláshoz kattintson a http://momkult.jegy.hu/seasonticket linkre.
Csoportos bérletvásárláshoz kérjük előzetes emailben történő regisztrációjukat a monikamarko@momkult.hu címen.

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

vígjáték két részben

A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi kiszolgáltatottság történetét meséli el szívszorító egyszerűséggel és tisztasággal.

Ajánló


Komikussá vált történet egy tanárról, Nyúl Béláról, akit meghurcolnak, feláldoznak a politika oltárán egy Hannibálról szóló, látszólag jelentéktelen tanulmány miatt,…

A Ferencsik bérlet koncertjein a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a bécsi klasszikához illőn csökkentett létszámmal lép pódiumra. A záróesten mindehhez még…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!