Program


MET Summer 2018 Verdi: A trubadúr

MET Summer 2018 Verdi: A trubadúr

Giuseppe Verdi: A trubadúr
Nyári válogatás a New York-i Metropolitan Operából, 162 perc, 2015
olasz nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 1. vasárnap, 18:00

Rendező: Sir David McVicar

Vezényel: Marco Armiliato
Díszlet: Charles Edwards
Jelmez: Brigitte Reiffenstuel
Fény: Jennifer Tipton
Koreográfia: Leah Hausman

 

Szereplők: Anna Nyetrebko (Leonora), Dolora Zajick (Azucena), Yonghoon Lee (Manrico), Dmitrij Hvorosztovszkij (Luna gróf), Štefan Kocán (Ferrando)

A Macbeth rendkívüli sikere után a kitűnő szoprán, Anna Nyetrebko újabb Verdi-operában tündököl: Leonorát alakítja, aki feláldozza életét a trubadúr szerelméért. A tragikus sorsú hősszerelmes szerepét Yonghoon Lee játssza, vetélytársát, Luna grófot pedig az azóta elhunyt Dmitrij Hvorosztovszkij. A rejtélyes cigányasszony, Azucena szerepét Dolora Zajick énekli. Az előadást Marco Armiliato vezényli.

Ajánlatunk


Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Ajánló


Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

A Győri Filharmonikus Zenekar sikertörténetébe biztos beleégett egy dátum: 2009, amikor a legendás olasz filmzeneszerző-karmesterrel, az Oscar-díjas Ennio Morricone-val nagysikerű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!