Program


Mesterek és Tanítványok: Nyitrai Tamás - „Az első 25 év”

Mesterek és Tanítványok: Nyitrai Tamás - „Az első 25 év”

Huszonöt évvel ezelőtt kerültem először kapcsolatba népzenével. Ez olyan benyomás volt számomra, aminek következtében mai napig töretlenül járok ezen az úton.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 27. szombat, 19:00

Ezalatt az idő alatt rengeteg olyan emberrel, tájegységgel, dallammal kerültem kapcsolatba, akik, vagy amik valamilyen módon befolyásolták, irányították utamat.
Ezen a koncerten ezekkel az emberekkel, kollégákkal, barátokkal – a teljesség igénye nélkül – fogunk együtt muzsikálni. (Nyitrai Tamás)

Közreműködők:
Bazseva zenekar: Szabó Dániel, Papp Endre, Bognár András
Jánosi együttes: Jánosi András, Danhauser Zoltán, Turi András
Kis Pirospántlikás Zenekar (Magyarlapád): Kiss Adorján, Man Richard Csaba, Nagy Botond
Csányi Sándor (Szászcsávás)

21 órától  ingyenes táncház

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!