Program


Mérgezett egér

Mérgezett egér

Osztrák vígjáték, 103 perc, 2017
Német nyelven, magyar felirattat

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 12. szerda, 16:00

Rendező: Josef Hader

Forgatókönyvíró: Josef Hader
Szereplők: Georg Friedrich, Josef Hader, Jörg Hartmann

A zenekritikus Georg elveszíti állását a patinás bécsi napilapnál. Felesége, a nálánal jóval fiatalabb Johanna pont nemrég jelentette be, hogy gyereket szeretne, ezért Georg nem meri neki elmondani, mi történt. Ehelyett bosszúhadjáratra indul egykori főnöke ellen, és egykori, évtizedek után újra felbukkanó iskolatársával belekezd egy lerobbant hullámvasút felújításába.

Bemutató dátuma: 2017.06.29.
 

Forgalmazó: Cirko Film

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!