Program


Mercedes Peón / Európai Hidak 2017 – Spanyolország

Mercedes Peón / Európai Hidak 2017 – Spanyolország

Mercedes Peón a spanyol világzene kultikus alakja, minden idők egyik legboszorkányosabb „kopasz énekesnője”.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 23. szombat, 20:00

Másfél évtizedes galíciai népzenekutatás után, 2000-ben készítette első lemezét, melynek markáns hangvétele azóta védjegyévé vált. Olyan zsigeri módon ötvözte az énekes-, dudás- és ütőshagyományt a kortárs elektronikus zene eszköztárával, mintha az efféle varázslat a világ legtermészetesebb dolga lenne. A Müpába szeptemberben megjelenő, Deixaas című lemezével érkezik, amely két másik - énekes, szempleres, ütős - „boszorkával” karöltve röpít magával.

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!