Program


Maszkura és a Tücsökraj

Maszkura és a Tücsökraj

A tízéves Maszkura és a Tücsökraj, amely eddig hat eklektikus popkorongot tett le a magyar tánczene asztalára, kiérdemelten zendíti meg válogatott és szeretett dalait a Müpa színpadán.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 14. szerda, 20:00

 A színházi környezetet megtisztelve rég nem játszott számokat is megszólaltatnak - teljesen új és mai hangzásban. A koncerten a minőségi alternatív popzene kedvelői olyan vendégeket is láthatnak-hallhatnak majd, mint Pásztor Anna, Mohamed Fatima, Sub Bass Monster és Siska Finuccsi.
A csapat jellegzetes stílusát az erdélyi származású, cilinderes Maszkura egyedi megjelenése és zenei világa határozza meg. A dalokat az ő önkifejező szövegeihez tökéletes zenei alapot biztosító zenekarral közösen alkotják meg. Legkedveltebb számaik (Pesti nők, Tiszta gyümölcs, Lady Maga!) szerepelnek az országos és a helyi rádióállomások műsorán, s több válogatáslemezre is felkerültek. „Dédelgetett ősvágyam, hogy a kulccsal, amelyet kaptam és kezemben tarthatok, a legkényesebb füleket is megnyithassam. Arcomra elégedett mosoly ül ki, ha ez megvalósul.” (Maszkura)

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!