Program


Maszk Bábszínház - A kis hagymafiú kalandjai

Maszk Bábszínház - A kis hagymafiú kalandjai

Vidám, Commedia dell'arte hangulatú marionett előadás, nagyméretű bábokkal, látványos színpadképpel és paravánnal, sok "vígoperai" ihletésű zenével.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 24. szerda, 10:00

VIGARDA GYERMEKBÉRLET 2018/2019.

Gyümölcsfalva lakóit az Üvegházy hatalmasok sanyargatják - a kövér Narancs báró, a pökhendi Czitrom herceg, a kényeskedő Cseresznye grófnék és a gonosz Paradicsom lovag. Igazságtalanságaikat a falubeliek megelégelik: Sütőtök anyó, Hagyma tanító úr, és Körtemuzsika mester azonban sajnos börtönbe kerülnek, senki más nem segíthet rajtuk, csak a fiatal és erős Hagymácska, aki el is indul, hogy kiszabadítsa az igazságtalanul bebörtönzötteket és megbüntesse a hatalmaskodókat.

Írta: Havas Edina
Báb-díszlet: Havas Nelli, Havas Zsolt, Lellei Pál
Zenéjét szerezte: Pivarnyik László

Ajánlatunk


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

zenés játék két részben

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!