Program


Maradjunk annyiban

Maradjunk annyiban

SZALAI KRISZTA: MARADJUNK ANNYIBAN
One homeless woman show – Egy hajléktalan nő showja / 14 éves kortól


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 12. csütörtök, 19:00

“Egy 26 éve az utcán élő nő élettörténete, de legfőképpen ereje, életigenlése fogott meg, ezért akartam az életét színre vinni. Hogy megtudjam, milyen első naptól fogva az utcán feltalálnia magát a kint rekedtnek, 5 napig hajléktalannak öltözve kerestem az információkat és a megoldásokat egy ilyen élethelyzetre.

A tapasztalataimból, de legfőképpen Lakatosné Jutka életéből írtam monodrámát. A nézőket azonban nem traumatizálni akarom, sőt erőt szeretnék adni mindenkinek.

Kérem a bemutatóra érkező nézőket, aki teheti, hozzon olyan használaton kívüli tárgyat otthonról, amely lakájossá teheti egy hajléktalan kunyhóját.

Előadás előtt 18.45-től a nézőkre bízom a színpad berendezését. Előadás közben is számítok többször a nézők közreműködésére.

Az előadásokon a “hajléktalankodásom” során engem befogadó roma hajléktalan férfi is társam lesz.

Minden előadás bevételi költségének egy részét valamilyen segítő akcióra költjük majd.”

Ajánlatunk


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

zenés átirat két részben

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!