Program


M/Ámor, vagy amit akartok - Terminál Workhouse/Manna

M/Ámor, vagy amit akartok - Terminál Workhouse/Manna

Zenés vígnépszínművelet - a Terminál Workhouse és a Manna Kulturális Egyesület közös előadása

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. december 18. péntek, 19:00

Makkoshotyka polgármesterének egyetlen lánya holnap, tartja esküvőjét a falu volt TSZ-elnökének fiával. Az egész község lázasan készül, ám – ahogy az már lenni szokott – a dolgok nem mennek simán. Az esküvő előtti éjjelen a falu kocsmárosa és a Sztárlájt partiszerviz által delegált csapos-zenész-humánmanipulátor fondortudományos pálinkájával jól megkavarják a szerelmesek életét. Előbukkannak a legféltettebb titkok, meg a sámándob, meg a kisgömböc és minden szál összegabalyodik. Mert minek a varázslat, ha a valóság is meghökkentő dolgokra képes?

A Shakespeare-komédiák sajátos dramaturgiáján alapuló, ízig-vérig mai vígjátékot mutat be a Terminál Workhouse fiatal alkotókból álló csapata, egy kis magyar valósággal megfűszerezve.

Szereplők: Gerlits Réka, Géczi Zoltán, Molnár Gusztáv, Kálóczi Orsolya, Bakonyi Alexa

jelmeztervező: Tóth Hajnalka
dramaturg: Dancsecs Ildikó
zeneszerző: Pagonyi András
zenész: Simon Attila
produkciós vezető: Gáspár Anna
rendező: Dömötör Tamás

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!