Program


MAGASHEGYI UNDERGROUND - SZIMFONIKUS REMIX

MAGASHEGYI UNDERGROUND - SZIMFONIKUS REMIX

A Magashegyi Underground a Petőfi Rádió egyik korai felfedezettjéből vált hazánk egyik meghatározó koncert-zenekarává.
Az rendezvény a Kristinus Borbirtok szabadtéri színpadán kerül megrendezésre.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 8. szombat, 19:00

Az együttest 2004-ben alapította Fodor Máriusz, de igazán Bocskor Bíborka énekesnő belépésével találta meg igazi hangját: a vele készített Szeplős Váll és Anglia című dalok hamar ismertté tették a csapatot. Stílusuk bekategorizálhatatlan: városi folkzenéjükben gyakran hallhatunk elektronikus-zenei hatásokat és erős slágerszerzői vénájuk ellenére nem félnek a sötétebb tónusoktól sem. Három  lemezük jelent meg eddig (Ezer erdő 2010, Tegnapután 2013, Talált tenger 2016), a rajtuk található rádiós dalok (Metróhuzat, Rázz fel, Árnyékok, Esőnap, Szemszavak, Holdfényváros plusz a nagylemezen még nem szereplő 2017-es Itt leszel) folyamatos jelenlétet és  rengeteg koncert-meghívást biztosított a csapatnak. “Hangos” koncertjeik mellett 2011 óta rendszeresen lépnek fel szimfonikus műsorukkal is, amellyel háromszor töltötték meg a MÜPA nagytermét és a Margitszigeti Szabadtéri Színpad nézőterét is. 

A csapat 2018-ban sem pihen: akusztikus irodalmi estjükön dolgoznak (amelynek első budapesti előadására a jegyek három nap alatt  fogytak el) és új dalokkal készülnek a nyári koncert-szezonra.

Jegyárak:
Teljes jegyár, valamint a helyszínen vásárolva: 4.200 Ft
500 Ft online elővételi kedvezmény 2018.09.02. éjfélig: 3.700 Ft
8-14 éves kor közötti online kedvezményes jegyár 2018.09.07. éjfélig: 1.800 Ft
8 éves kor alatt a belépés ingyenes.

https://www.facebook.com/MagashegyiUnderground/
https://www.instagram.com/magashegyiunderground/

 

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art Színházban.

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

Ajánló


A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!