Program


Lukács Miklós és vendégei / BTF 2018
2

Lukács Miklós és vendégei / BTF 2018

A duójáték az évek folyamán zenei pályám egyik meghatározó részévé vált...

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 19. csütörtök, 20:00

Nagyon szeretem, mivel a legőszintébb és legizgalmasabb kalandozásokat tudja elindítani azokban a zenei műfajokban, ahol az improvizáció szerves része a zenének! A folyamatos koncentráció és a partnerre való tökéletes odafigyelés, bármilyen zenei helyzetről legyen is szó, nélkülözhetetlen eleme az igazi, jó duóknak.
Azokat a zenész kollégáimat hívtam partnernek erre az estére, akikkel már évek óta játszom duóformációban is. Rengeteget tanultam és inspirálódtam játékukból.
Minden percét élvezem, mikor velük repülhetek a zenében, legyen az jazz, magyar népzene vagy akár kortárs improvizáció. A lényeg ugyanaz: benne lenni minden percben a zenében! (Lukács Miklós)


Közreműködik:

Szirtes Edina Mókus – hegedű, Dresch Mihály – fuhun,

Szakcsi Lakatos Béla – zongora, Balogh Kálmán – cimbalom
 

Ajánlatunk


A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja – nálunk gyógyító apáca. Alexander – medikustárs, aki bár óvná barátját, fellépése hatástalan. Siegfried – a láncok és erőszak, a fizikai bántalmazás helyett a kedvességre és türelemre hangsúlyt fektető fiatal orvos, akibe Odette – épp e gesztusait félreértve – menthetetlenül beleszeret.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!