Program


Lukács Miklós, Dés András és Harish Raghavan koncertje / CAFe 2017

Lukács Miklós, Dés András és Harish Raghavan koncertje / CAFe 2017

Cimbalom Unlimited

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 11. szerda, 19:30

Az év elején jelent meg Lukács Miklós legújabb albuma.„Kettős szándékom volt: a cimbalom minél több hangját megmutatni, és érzékeltetni, hogy a 21. század hangszere – mondta el Lukács Miklós. – Fel akartam idézni a múltat, hogy ábrázoljam a jelent, és a jövőt fürkésszem a saját zenei gondolataimmal.” A kritika lelkesen méltatta az anyagot:„Ez a korong valószínűleg fordulópont Lukács karrierjében. A lemezből árad a tettre kész alkotóvágy elemi ereje” – írta a lemezről Németh Attila.

A többszörös Grammy-jelölt Eric Harland generációjának legkeresettebb dobosa, több mint 200 felvételen működött már közre. Olyan mesterekkel lépett színpadra, mint Betty Carter, Joe Henderson, McCoy Tyner, Michael Brecker, Terence Blanchard, Branford és Wynton Marsalis vagy Wayne Shorter.

A koncert harmadik közreműködője New York egyik legfoglalkoztatottabb muzsikusa, a tanárként is rendkívül elfoglalt Harish Raghavan lesz.

A Budapest Music Centerrel közös program.

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


A BFZ áprilisi Haydn–Mozart-koncertje a márciusi műsor párjának tekinthető.

Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét…

Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!