Program


LÚDANYÓ MESÉI - PR Evolution

LÚDANYÓ MESÉI - PR Evolution

„Ravel elvarázsolt világon uralkodik. Olyan világon, amelyet gyermekek, istenek, tündérek, gyengéd állatok, fantomok, lelketlen óriások és örökké járó órák népesítenek be.”

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 18. péntek, 11:00

A Lúdanyó meséi Maurice Ravel, francia zeneszerző műve. Eredetileg négykezes zongoradarabnak íródott, majd balett készült belőle, amely Csipkerózsika központi alakja köré szerveződött.

A mi előadásunk a tánc nyelvén, interaktív módon mesél a gyermekeknek tündérekről, a szépségről és a szörnyetegről, a kínai császárnéról és Hüvelyk Matyiról.

Az előadás hangsúlyosan épít a gyermekközönség spontán reakcióira, igyekszik bevonni őket a mesébe és a táncba.

Reméljük, hogy a mese közös élménye hosszú távon megszeretteti a táncművészetet és a komolyzenét a legfiatalabbakkal és az őket elkísérő felnőttekkel.

Lúdanyó: Haumann Petra
Táncművészek: Kulin Virág, Radvánszki Beatrix, Halász Gábor, Szilágyi Krisztián
Zene: Montázs
Jelmez: Nemes Nóra
Koreográfia: Nemes Zsófia

Ajánlatunk


bohózat két felvonásban

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!