Program


Like A Rolling Stone

Like A Rolling Stone

Like A Rolling Stone – Az elmúlt 50 év legnagyobb világslágerei a Beat korszaktól a 90-es évekig

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 14. szombat, 20:00

A Like a Rolling Stone produkció Bob Dylan azonos című daláról kapta nevét, nem véletlenül: Dylantől kezdve Joplinon, Hendrixen és a Beatlesen keresztül Lenny Kravitzig érinti a rocktörténet fontosabb állomásait. Az este hamisítatlan házibuli-hangulatához a zenét Chris Mattheisen és a Bonus Track Band szolgáltatja, olyan neves művészekkel megtámogatva, mint Ónodi Eszter, Gryllus Dorka, Trokán Nóra, Simon Kornél és Thuróczy Szabolcs.
A Chris Mattheisen és a Bonus Track elnevezésű formáció 2009-ben alakult. Tagjai, Giret Gábor és Kottler Ákos, rutinos, több nagy zenekart megjárt zenészek. Barátaik, Hudák Imre és Fényes Gábor, szintén sok éves zenei múlttal rendelkeznek, valamint a két energikus frontember, Suga János és az amerikai származású Chris Mattheisen. Repertoárjuk esszenciális válogatás a Rock’N’Roll, Funky, Rythm and Blues és West Coast stílus ismert slágereiből a 60-as évektől egészen a napjainkig.

Műsoridő: 90 perc

Ajánlatunk


A SZINDRA TÁRSULAT előadása üzenet a mai fiataloknak, hogyan veszíthetjük el egymást, és magunkat egy fesztivál mámorában.

Ajánló


"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!