Program


Let it snow

Let it snow

A swing és a klasszikus zene találkozása egy különleges karácsonyi koncerten.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 9. szombat, 19:00

Az ünnep legszebb, legismertebb swing, jazz slágerei Szűcs Gabi és jazz zenekara, valamint a veszprémi Mendelsson Kamarazenekar vonósnégyesének közös tolmácsolásában. Megannyi ismert karácsonyi sláger Ella Fitzgerald, Dean Martin, Nat King Cole, Bing Crosby dalai közül, egy csodás hangú, Emerton és Fonogram-díjas jazzénekesnő, 7 tagú zenekara és a vonósnégyes közös tolmácsolásában.

Jegárak:

I. kategória: 2.100 Ft.
II. kategória: 2.600 Ft.
III. kategória: 3.100 Ft.

Ajánlatunk


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ajánló


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!