Program


Lelki Fröccs- Dr. Francia Boglárka

Lelki Fröccs- Dr. Francia Boglárka

Dr. Francia Boglárka: Értsük meg a csodát!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 10. péntek, 18:00

Gyakorló orvosként nem értettem a környezetemben felbukkanó csodákat. Milyen jó lenne érteni, hogy ilyenkor mi történik! Ha értenénk, akkor tudatosan meg is tudnánk csinálni azt. Sokáig kerestem, amíg megértettem, amíg rátaláltam olyan törvényszerűségekre, amelyek egyszerűen elmagyarázzák, hogy mi a csoda. A csoda nem mond ellent a természet törvényszerűségeinek. A csoda valóságos. Volt, van, és mindig is lesz. Értsük meg, és hozzuk be a hétköznapjainkba a csodát!

Dr. Francia Boglárka – gyakorló orvos, természetgyógyász, homeopata, családterapeuta, ThetaHealing®
mester tanár, Grabovoj® módszer hivatalos oktató

Ajánlatunk


Számít-e a múzsa csókja, és egyáltalán mi az? Honnan és hogyan jön a zene, a szöveg, és minden, amit nem a „józan ész” hoz létre, de ami nélkül az életnek semmi értelme?

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

Ajánló


WOLFGANG AMADEUS MOZART: G-dúr szimfónia, K. 318 JOHANN NEPOMUK HUMMEL: a-moll zongoraverseny, op. 85 *** JOSEPH HAYDN: 39. (g-moll) szimfónia,…

Fischer Ádám több mint fél évszázada kezdődött karmesteri pályája sokféle szálon kapcsolódik hazájához: a Rádiózenekar, az Operaház, a Müpa, az…

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!