Program


Lássuk csak!-Müvészetről közösen Tettamanti Zsófiával Ez eredeti?-Gondolatok a szerzőségről

Lássuk csak!-Müvészetről közösen Tettamanti Zsófiával Ez eredeti?-Gondolatok a szerzőségről

Az európai festészet alkotásaiból szemezgető sorozat elsődleges célja, hogy látni tanítson, ösztönözzön. Az évszámok és nevek helyett a miértek és a hogyanok vezetnek minket. A tematikusan összeállított képsorokat közösen elemezve, fürkészve remélhetőleg egyre több bennünk rejtőző kapu nyílik meg a művészet felé.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 15. hétfő, 18:00

Vezeti: Tettamanti Zsófia múzeumpedagógus

Ez eredeti? – Gondolatok a szerzőségről (A novemberben elmaradt előadás pótlása.)

Vajon mit értünk azon, hogy eredeti? Olyan alkotást, amely egy adott művész kezétől származik? És ha a szerző kiléte nem volt fontos? Olyan képet, amelyet a művész szignált? És ha egy festményen két aláírás is található? Vajon az eredeti azt jelenti, hogy nem másolat? És mi van akkor, ha a festő maga készített másolatot saját művéről?

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família minden tagjának.

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!