Program


KULISSZÁK MÖGÖTT: BÉRES ILONA

KULISSZÁK MÖGÖTT: BÉRES ILONA

Kulisszák mögött
Vetítéssorozat nagy színészekről
BÉRES ILONA

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 4. szerda, 18:00


"Sohasem szerettem a fiatal lányokat játszani, úgy éreztem, hogy idősebb, komolyabb vagyok a koromnál." Gazdag, színes, nagyformátumú művészi pálya az övé, melyet a mai napig örömmel kísérhetünk nyomon. Sok színházat megjárt, majd a -nem épp kockázatmentes-szabadúszást választva bizonyította újra és újra tehetségét. E mellett emberi tartásával, mély igazságérzetével, szókimondó magatartásával is kiválik sok pályatársa közül. Szép, bátor és tehetséges. Korunk egyik legnagyobbja-Béres Ilona.


háziasszony:
SZEBÉNYI ÁGNES színháztörténész

Béres Ilona filmjeiből: április 23-án az "Esős vasárnap" vetítése!

Ajánlatunk


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!