Program


*Krizshow – vendégek: Tolcsvay László, Bródy János

*Krizshow – vendégek: Tolcsvay László, Bródy János

interaktív színházi show
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 20. csütörtök, 19:00

KRIZSHOW Krizsó Szilviával

interaktív színházi show – nyilvános tévéfelvétel

A filmes és színpadi jeleneteket, humoros játékokat, izgalmas kérdéseket csillogtató különleges interaktív színházi show vendégei a hazai gazdasági élet, a sport- és művészvilág prominensei közül kerülnek ki. Ami közös bennük: minőségi teljesítményük, emberi tartásuk megkérdőjelezhetetlen, és szórakoztatóan tudnak mesélni sikereikről és kudarcaikról is. Az Átrium közönsége azt is megnézheti, ami az ATV-n leadott műsorból kimarad…Szeptember 20-án Koncz Zsuzsa és  Bródy János lesznek Krizsó Szilvia vendégei.

Ajánlatunk


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!