Program


KRISTÓF RÉKA - A NEW YORK-I KONCERT BUDAPESTEN

KRISTÓF RÉKA - A NEW YORK-I KONCERT BUDAPESTEN

A Virtuózok 2017-es évadának abszolút győztese itthon, Budapesten is bemutatja a Carnegie Hallban előadott koncertjét.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 20. szerda, 19:00

Alig egy hónappal azután, hogy szólóestet adott New Yorkban, 2018. június 20-án a hazai közönség is részesülhet a Virtuózok dívájának műsorából.

Kristóf Rékának egyik nagy vágya volt, hogy többször énekelhessen Magyarországon. A Virtuózok óta valóban egyre több lehetősége van arra, hogy ez az álma is teljesüljön. Ezért gondoltuk, hogy a kedvenc áriáiból és dalaiból összeállított műsort ne csak az Egyesült Államokban, hanem Budapesten is bemutassa.

Réka május 16-án lépett fel a New York-i Carnegie Hallban, ahol partnere az általa tervezett zongorán játszó, világszintű művész, a Kossuth- és Liszt-díjas Bogányi Gergely volt. A nyereménykoncertet, ahogy minden évben, ezúttal is az Armel Opera Festival ajánlotta fel a Virtuózok győztesének.

Molnár Levente Liszt-díjas operaénekes, a Virtuózok erdélyi nagykövetének gondolatai a programról: „A koncert első része a fiatal művészek számára egy technikai kihívás, igazi bravúrokkal, a barokk, a romantika és a klasszicista stílusjegyein átívelő, drámai és lírai hatásokkal operáló kavalkád. Népszerű dallamok, izgalmas interpretációkban, amiket a legnagyobb énekesek is szívesen adnak elő.

A második rész megmutatja azt a Kodályt, aki nem csak a magyar zene, hanem a világ zenei palettáján foglal el kiemelkedő helyet, hisz a hazai kortárs zene folklorisztikán alapuló szépségét fejti ki műveiben, és így vezet tovább a Schumann és Strauss dalokkal olyan szellemi és technikai mélységekre, ami egy komoly kihívás bármelyik énekes számára.”

A budapesti koncert vendégművésze és zongorán kísér: Szüts Apor, zongoraművész, zeneszerző, karmester, a Virtuózok korábbi felfedezettje.

Ajánló


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!