Program


KRISECCO FESZT - Fábián Juli & Zoohacker

KRISECCO FESZT - Fábián Juli & Zoohacker

A Fábián Juli & Zoohacker formációt 2011-ben alapította a két különböző műfajból érkező zenész: a korábban jazz-énekesnőként jegyzett Fábián Juli és a szárnyait elektronikus produkciókban bontogató billentyűs-producer Palásti Kovács Zoltán alias Zoohacker. A közös hang megtalálása azonban nem jelentett gondot: a friss szerzőpáros első saját szerzeményei már tartalmazták a stílusukat azóta is…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

A számok különlegességét az adja, hogy egyrészt a hagyományos zenei műfajok mellett szinte az összes modern irányzat teret kap bennük, másrészt a régebbi stílusjegyek újraértelmeződnek a mai modern felfogás és az elektronikus hangszerelés által – mindennek eredménye pedig igazi minőségi popzene.
A zenekar 2011-es debütálása óta folyamatosan jelen van a hazai rádiók és a MAHASZ slágerlistáin, játszott a legendás Stereo MC’s előzenekaraként, és a 2012-es hazai Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe is bekerült ‘Like a Child’ c. számával – ez a dal hozta el végül az országos ismertséget.

A zenekar ‘Liberation’ c. dala 2011-ben a Jazzy Jazz Dalverseny 2. helyezettje lett. Azóta minden évben újabb és újabb slágereket jelentetnek meg, amelyek közül a 2013 végén megjelent ’SoulCords’ és a 2014- es ’Shine’ egyaránt hamar felkerültek a rádiók játszási listáira. Utóbbi dal különlegessége, hogy a Talamba felkérésére született, az ütőegyüttes Művészetek Palotája-beli koncertjének apropóján.

A csapat 2015-ben jelentette meg debütáló albumát ’Shine’ címmel, melyet egy telt házas lemezbemutató koncert követett az Akvárium klubban. Ezt követően 2015 folyamán a zenekar népszerűsége tovább nőtt: több mint ezer embert vonzott a csapat Kobuci kertben megrendezett nyári koncertje, és az őszi Jazzy Fesztiválon is óriási érdeklődés övezte a fellépésüket. ’Nothing to lose, my dear’ című daluk tavaly ősszel debütált, és szinte azonnal a slágerlisták legjobbjai közé került.

A 2015-ös év végét a zenekar már dupla Akvárium koncerttel zárta, 2016-ban pedig valódi történelmet írt: eddig soha nem látott gyorsasággal kapkodták el a jegyeket a Müpa hangversenytermében megrendezett MR2 Szimfonikkal közös Fábián Juli & Zoohacker koncertre – mindössze három hét alatt minden jegy elkelt.

A zenekar tagjai:

Fábián Juli - ének
Palásti Kovács Zoltán "Zoohacker" - billentyű
Udvarhelyi Gábor - gitár
Premecz Mátyás - billentyű
Gábor Andor - ütősök
Bata István - basszusgitár
Delov Jávor - dob


Ajánlatunk


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!