Program


Kovács Kati koncert

Kovács Kati koncert

Kovács Kati a zene területén sok műfajban otthonosan mozog. Ezt bizonyítja több mint ötszáz felvétele.
Az utóbbi évek tehetségkutató és televíziós vetélkedőin számtalan versenyző énekelte sikerre vitt dalait.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 15. péntek, 19:00

Az egyetlen előadó, aki együtt dolgozott az ILLÉS, METRO, OMEGA zenekarokkal. Szörényi Levente, Demjén Ferenc, LGT írt számára lemezeket, s dalaikat a mai napig is műsoron tartja. Koncz Tibor szerzeményeivel több fesztivált is megnyert külföldön és itthon is. Az Add már, Uram, az esőt! c. dalát még Christina Aguilera is feldolgozta, bizonyítva a dal értékét. Kati koncertjein kiváló, fiatal, tehetséges zenészekkel dolgozik együtt Kolta Gergő vezetésével a No Commerce zenekarral.

 

Ajánlatunk


zenés átirat két részben

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Ajánló


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!