Program


KŐSZÍV

KŐSZÍV

XVII. Nemzetközi Bábfesztivál
Békéscsabai Napsugár Bábszínház: Kőszív
ajánlott 6 éves kortól
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 22. péntek, 11:00

Markó Róbert: A kőszív
Volt egyszer egy szegény cigányember, Szénégető Péter. Nagy ínségben éltek a feleségével és a gyermekeikkel. Egy nap Péter elindult és gazdagságért, palotáért, pénzért elcseréli a szívét kőszívre. De a kőszív hideg és már nem a családjáért dobog.
Az előadás Lakatos János cigány népmeséjének és Hauff meséjének összeszövéséből jön létre. Egy szép történet arról, hogy az igazi érték ott belül lakik valahol, a szívünk táján.

Élő zene: Rokodál zenekar
Látványtervező: Szőts Orsi
Szcenika: L. Deák Réka

Játsszák:
Czumbil Emőke, Czumbil Örs, Soós Emőke, Biró Gyula, Balázs Csongor

Rendező: Csortán Zsóka

Ajánlatunk


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

zenés átirat két részben

Ajánló


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Képesek-e arra a hangok, hogy megidézzék egy város látványát, hangulatát, az atmoszférát, amelyet a hely szelleme sugároz? Respighi Róma-triptichonja képes…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!