Program


Kolbász, sör, pálinka Fesztivál

Kolbász, sör, pálinka Fesztivál

Rengeteg árus gazdagítja a gasztronómiai kínálat színvonalát július 14-16. között a Ferences-kertben először megrendezendő Sör- és Kolbászfesztiválon.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 16. vasárnap, 10:00

Az ételválasztékban lesz többek közt házi rétes, lángos, tócsni, csülök, töltött káposzta, 25 méteres hússtandon 18 fajta kolbászkülönlegesség - köztük macedón, békéscsabai és bajor kolbász is. Az édesszájúakat egy hatalmas fagyikamion is várja, a palacsinta- és gofriimádókat a Twist Crepe & Waffel.

A jóféle söröket és ételeket pörgős zenék mellett "ugrálhatjuk le", amiről a három nap során többek közt a Groovehoose, a 35 éves jubileumát ünneplő Bikini, Keresztes Ildikó, Zoltán Erika, a Dolly Roll, a Kozmix és Kasza Tibi gondoskodik.

Szombaton délelőtt gyerekprogramok is várják a családokat, vasárnap pedig a Hortobágyi csikósok extra produkciója! A péntek délutántól vasárnap estig tartó zenei és gasztronómiai lazulást egy látványos tűzijáték zárja. 

Ajánlatunk


Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!