Program


Kolbász, sör, pálinka Fesztivál

Kolbász, sör, pálinka Fesztivál

Rengeteg árus gazdagítja a gasztronómiai kínálat színvonalát július 14-16. között a Ferences-kertben először megrendezendő Sör- és Kolbászfesztiválon.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 16. vasárnap, 10:00

Az ételválasztékban lesz többek közt házi rétes, lángos, tócsni, csülök, töltött káposzta, 25 méteres hússtandon 18 fajta kolbászkülönlegesség - köztük macedón, békéscsabai és bajor kolbász is. Az édesszájúakat egy hatalmas fagyikamion is várja, a palacsinta- és gofriimádókat a Twist Crepe & Waffel.

A jóféle söröket és ételeket pörgős zenék mellett "ugrálhatjuk le", amiről a három nap során többek közt a Groovehoose, a 35 éves jubileumát ünneplő Bikini, Keresztes Ildikó, Zoltán Erika, a Dolly Roll, a Kozmix és Kasza Tibi gondoskodik.

Szombaton délelőtt gyerekprogramok is várják a családokat, vasárnap pedig a Hortobágyi csikósok extra produkciója! A péntek délutántól vasárnap estig tartó zenei és gasztronómiai lazulást egy látványos tűzijáték zárja. 

Ajánlatunk


Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Kökény Attila és Rakonczai Viktor 2022-ben újra "egymásra találtak" és elhatározták, hogy közös munkába kezdenek, melynek első nyilvános előadása Debrecenben…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!