Program


Kitalált világ - Für Anikó estje
3

Kitalált világ - Für Anikó estje

KITALÁLT VILÁG
Für Anikó estje
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 9. vasárnap, 20:00

Ének: Für Anikó
A dalok szerzője, gitár, vokál: Hrutka Róbert
Dalszövegek: Bereményi Géza
Cselló: Kalmus Felicián

Für Anikót, a Jászai Mari-díjas, érdemes művészt új oldaláról ismerhettük meg 2006-ban, amikor megjelent Nőstény álom című lemeze, melynek zenéjét Hrutka Róbert szerezte, a dalszövegeket Bereményi Géza írta. A lemez és az azt követő koncertek zajos sikere után 2010-ben következett a folytatás, a Kitalált világ.

A személyes hangvételű anekdotákkal fűszerezett est különleges zenei utazás a két sikeres lemez legszebb dalaival. Az előadás az irodalom, zene és színház esszenciája. Bereményi Géza szövegeinek gondolatiságát, Hrutka Róbert egyedi zenéjét Für Anikó tehetsége, érzékenysége, kisugárzása teszi igazán varázslatossá.

"Ezek a dalok három percbe sűrített szerepek. Amit a színpadon három órán át játszik el az ember, az a lemezen három perc. Az ember minden szerepében zsigerileg benne van, és ez a daloknál sincs másképp"

Az est hossza: 80 perc, szünet nélkül
Belépőjegy: 3000 Ft

Ajánlatunk


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Ajánló


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!