Program


Ketten és külön - Szabó T. Anna, Dragomán György és Dés András

Ketten és külön - Szabó T. Anna, Dragomán György és Dés András

A Clavis Irodalmi Ügynökség bemutatja: Jazz és irodalom
Ketten és külön
Szabó T. Anna, Dragomán György és Dés András

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 16. szerda, 20:00

2018. május 16., szerda – 20.00

Egy pár, huszonhat év. Együtt körülbelül huszonöt könyv, na és persze színdarabok meg sok-sok műfordítás. Utazások ketten és külön, fejben és a nagyvilágban. Két dudás, két gyerek, egy csárda. Vajon hogy férnek meg együtt, hogy osztják el, meg, be, ki, szét? Vannak-e trükkjeik? Tippjeik? Na és receptjeik? Szópárbaj, anekdoták, felolvasás – mindez az egyik leginnovatívabb, az irodalomhoz erősen kötődő jazz zenész, Dés András ütőhangszeres improvizációival.

Szabó T. Anna és Dragomán György – mindketten Erdélyben születtek, kamaszként költöztek Szombathelyre, Anna 16, Gyuri 15 évesen. Miként ismerkedtek meg? Hogyan segítik egymást az írásban és az életben? Családi legendák, magánmitológiák, az egymás mellett alkotás mikéntje nagyon is érdekli az olvasókat. Különösen akkor, ha két ilyen kiváló alkotóról van szó, akiknek pályája töretlenül ível egymás mellett és egymást segítve szinte már kamaszkoruktól. Gyuri szenvedélyes, Anna higgadtabb, józanabb, és megtanulták ezeket jól kiegyenlíteni. Egymás legőszintébb kritikusai.

Az izgalmasnak ígérkező esten többek között szó lesz Szabó T. Anna Könyvfesztiválra megjelent, Határ című legújabb prózakötetéről is, amely személyes emlékekből táplálkozik, szövegei rákérdeznek a személyiség határaira, a saját történetével és a történelemmel szembesülő ember örömére és szégyenére.

Jegyár: elővételben 1900 Ft; az előadás napján: 2500 Ft

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!