Program


Kelta advent a MÉZ-zel

Kelta advent a MÉZ-zel

Ismerjék meg a kelta folklór karácsonyi, adventi zenei világát és annak minden szépségét! Szeretettel és mosollyal várunk mindenkit!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 13. szerda, 19:00

Az 1988-ban alakult skót-ír népzenét játszó M.É.Z. (Meg nem Értett Zenekar) kizárólag az adventi időszakban játssza az ünnepkörhöz tartozó, ír-skót eredetű dalokat, tradicionális balladákat. Külön érdekesség, hogy néhány dalból létezik a magyar református énekeskönyvben is fellelhető változat, melyek magyar szövege az eredeti ír dallamra íródott.

KUKLIS HENRIK: ének, vokál, ütőhangszerek
PÁLVÖLGYI ÁDÁM: mandolin, basszus, vokál
TURZÓ SÁNDOR: gitár, brácsa, banjo, vokál
PÁRNICZKY EDE: hegedű, mandolin
vendég: MALOMSOKY ILDIKÓ: ének, hárfa

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

zenés party két részben

zenés játék két részben

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!