Program


Kékszakállú 100- 3 Bartók

Kékszakállú 100- 3 Bartók

Opera – balett – táncjáték (II. előadás)
A Bartók Plusz Operafesztivál saját produkciója
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 10. vasárnap, 21:00

A Bartók Plusz megalakulása óta változatos képet rajzolt a Bartók-művekből a közönség elé. Bartók a legeredetibb hívószó a művészek és művészetek közötti párbeszédhez, színpadi és zenei kísérletek megvalósításához, amely 2018-ban az operafesztivál Kékszakállú 100 programjában újabb fejezetéhez érkezik. Az opera – Bartók másik két színpadi darabjával együtt – Michał Znaniecki világhírű rendező elgondolása szerint kerül színre.

Jegyár: 3600 Ft

Kékszakállú: Bakonyi Marcell
Judit: Szántó Andrea

Koreográfus: Elzbieta Pantak, Grzegorz Pantak
Közreműködik: Kielcei Táncszínház, Miskolci Szimfonikus Zenekar, Miskolci Nemzeti Színház Kórusa
Karmester: Cser Ádám

Rendező: Michał Znaniecki

Ajánlatunk


Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Számít-e a múzsa csókja, és egyáltalán mi az? Honnan és hogyan jön a zene, a szöveg, és minden, amit nem a „józan ész” hoz létre, de ami nélkül az életnek semmi értelme?

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!