Program


Kaukázusi krétakör

Kaukázusi krétakör

Igazság, jóság, anyaság a legvéresebb időkben, mindez Brecht kíméletlen világában, amely nem mutatja jobbnak az embereket, mint amilyenek, de előtérbe helyezi azokat, akik tartásukkal kitűnnek a tömegből.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 19. szombat, 19:30

Polgárháború dúl. Éjszaka van, a palota üres, mindenki elmenekült. Az ellenség bármely pillanatban felbukkanhat. Egy szolgálólány térdel egy alvó kisgyerek mellett az elhagyatott udvaron. A kormányzó feleségének gyereke, akit anyja hátrahagyott a nagy sietségben. Innentől kezdve a szolgálólány és a kisfiú sorsa összefonódik. A lány vállalva minden kockázatot, éhezést és kirekesztést, a gyerekkel együtt menekül az üldözők elől. Majd rövid időre ismét béke lesz: a vérszerinti anya visszaköveteli a gyermeket, akit egyszer már elhagyott. Bíró elé kerül az ügy. Mi lesz az ítélet?

Igazság, jóság, anyaság a legvéresebb időkben, mindez Brecht kíméletlen világában, amely nem mutatja jobbnak az embereket, mint amilyenek, de előtérbe helyezi azokat, akik tartásukkal kitűnnek a tömegből.

Játsszák:
LÁNG ANNAMÁRIA Jászai-díjas m.v.
HARSÁNYI ATTILA
SIMON ZOLTÁN
SZEGEDI DEZSŐ Jászai-díjas
TENKI DALMA 
RÓZSA KRISZTIÁN
PAPP ENDRE
VARGA ANDREA
MOLNÁR ANNA 
KOKICS PÉTER
KERESZTES SÁNDOR
TAKÁCS MÁRIA
MÁRTON B. ANDRÁS

GORGYÁN NOEL
CSONTOS OLIVÉR
PURINSZKI BÁN


Látvány: KOVÁCS DÁNIEL
Dramaturg: SLÁRKU ANETT
Korrepetitor / Zenész: RÁKAI ANDRÁS
Súgó: MÁRTON B. ANDRÁS
Rendezőasszisztens-Ügyelő: EGYÜD TÜNDE


Rendező:
SZŐCS ARTUR

Ajánlatunk


A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos története.

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Ajánló


„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!