Program


Katti Zoób 2018 / BTF 2018

Katti Zoób 2018 / BTF 2018

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 4. szerda, 19:30

„...és boldogan éltek, amíg meg nem haltak. Aki nem hiszi, járjon utána!” – általában ez a gyönyörű tündérmesék vége, amelyekről gyerekként álmodunk. Ez most nem a vége, hanem a KATTI ZOÓB 2018 S/S HAUTE COUTURE divatbemutató kezdete, amely egy áprilisi napon fantasztikus világgá alakítja át a Vigadót.

A Szamárbőr királyfi csodás szimbólumai mesélnek, a mesét divatra átformáló hangulattal, amelyet a múltunkkal áthatott képzelet ihletett, és új életet ad a tündérmesének. A bujdokló, szamárbőrbe zárt királyfit országról országra kíséri az elfogadás gyönyörű meséje, hogy végül megtalálja a boldogságot.

A divat ellentmondása, hogy minden szezonban másnak kell lennie, ugyanakkor elvárás a felismerhető, stílusos állandóság. A Katti Zoób Divatház tündérmeséjében minden ruhát aktuálisan paradoxonná tesz az idő, a mély kulturális üzenet, az haute couture mívesség és a fiatalság kortárs egyszerűsége.

A Fairy Tale Haute Couture bemutató egy különleges, fantáziadús crossover produkció, amely a divat optikáján keresztül mesél a múltról, a jelenről és a jövőről. A zenét és az öltözékeket használja a karakter átalakulásához, ezzel szimbolizálva a különböző országok népeinek egyéniségét, kultúrájuk szépségét.

„Több mint 30 éve dédelgetem ezt a történetet, vártam, hogy egyszer megjeleníthessem, illusztráljam a saját eszközeimmel. A mese olyan kifejezési eszköz, amelyet mindannyian szeretünk, széles skálán játszik, koncepcionális és szürreális, elgondolkodtat és elbűvöl, hogy megtalálhassuk magunkat varázslatos világában.”

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!