Program


Kárpáti Levente Társulata: Sziklás Madonna

Kárpáti Levente Társulata: Sziklás Madonna

A véletlenek vígjátéka

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 7. szombat, 20:00

A Sziklás Madonna, amit Leonardo Da Vinci festett, a londoni Nemzeti Galériában látható, az a negyven Sziklás Madonna pedig, amelyeket Gosztola Béla festett, a budapesti Ibolya utcában. De mi történik, ha az eredetit ellopják, és épp Budapesten akarják átadni a megbízóknak? Semmi különös, van ilyen. És ha Budapesten két Ibolya utca van? Ilyet is láttunk már. És ha a festményt az egyik Ibolya utcában várják, de a másikba viszik? Épp abba, ahol a negyven hamis Sziklás Madonna vár a vevőkre a nagyszoba sarkában? És ahol egy revüszínész épp olyan aktatáskában hordja a kellékpénzt, mint amiben a festmény árát, a sok millió dollárt hozzák? És ahol a széplelkű olasz maffiózó élete szerelmét is megtalálja, csak előbb leütik, rálőnek, és hipnotizálják?
Hát ilyen nincs? Dehogynincs! Sőt még ennél is több bonyodalom, ha még tudják követni, R. Kárpáti Péter vígjátékában, a Sziklás Madonnában.

Új magyar vígjáték a Bakelit Multi Art Centerben!

Aranka (Rózsi anyja) íriszdiagnoszta: HALÁSZ ARANKA
Gosztola Béla (munkanélküli családfő) amatőr festő: ALBERT GÁBOR
Rózsi (Béla felesége) ponyvaíró: BACSA ILDIKÓ
Gabi (a lányuk): LAURINYECZ RÉKA
Laculi (Béla unokaöccse) nőimitátor: KÖVESDI LÁSZLÓ
Józsika (Alef) néma fiúcska: PINTÉR GÁBOR
Szuromi Géza (háziszomszéd): BOLLA RÓBERT
Kákonyi Tihamér (alsószomszéd): BOGNÁR TAMÁS
Badacsonyi Ottó (porszívóügynök): PÁLFAI PÉTER
Mario (olasz fiatalember): HEGEDŰS MIKLÓS
Postás/az arab/Dezső: HANKÓ MÁRK
Fekete (a hipnotizőr): GŐZ ISTVÁN
Pitzinger Huba: BORBÍRÓ ANDRÁS

rendező: Kárpáti Levente
dramaturg: Mester Ágnes
rendezőasszisztens: Kiss Edit
írta: R.Kárpáti Péter

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ajánló


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!