Program


Kalauz Jutka

Kalauz Jutka

Kalauz Jutka

zenés "pitypalatty" Egri Mártával

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 19. szerda, 19:00

Pitypalatty, pitypalatty, szól a fürj a réten; Süss fel, süss fel munka napja; Zúgnak a traktorok; Egy boldog nyár Budapesten; Gyere, ülj kedves mellém; Egy dunaparti csónakházban; Munka után, estefelé; Troli-trolibusz és így tovább az 1950-es évek legnagyobb slágerei Kalauz Jutka előadásában!

Kalauz Jutka imádja a munkáját, a kartársait és az életet „Futbóliában”. Az 50-es évek diktatúrájában egy átlagos napon hősnőnk rengeteg új dolgot tud meg a világról. Például, hogy ki rejtegetett cukrot, milyen cipőt kell hordania egy nőnek, mit hallgasson a rádióban, lehet-e mandarint termeszteni Magyarországon, miért fontosabb az „eszme”, mint a szex, hol van Tóth Anikó három galambja, és hogy miért és hová tűnik el hirtelen néhány ismerőse? Jutka nem szomorú, ő mindent megért, olyannak fogadja el az életet amilyen. Továbbra is jókedvűen énekel, már csak azért is, mert a „hurrá optimizmus” országában él és mert ez nem egy komoly színdarab, hanem egy zenés este Egri Mártával, azaz Kalauz Jutkával!

Közreműködik: Heilig Gábor és zenekara

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Tartson velünk egy igazi házibuliba!

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Ajánló


Norrison bankigazgató a pihenésére készülődik, amikor a családjánál vendégeskedő lány – jónevű amerikai milliomosházaspár egyetlen gyermeke – vészhelyzetet jelent be:…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!